De Klussenier Chris Millenaar

De Klussenier Chris Millenaar
De Klussenier Chris Millenaar

Stommeerkade 78
1431 EL Aalsmeer

Dien uw aanvraag in »

0297 32 21 29
06 2463 0054
c.millenaar@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 34283408

Even voorstellen

Mijn naam is Chris Millenaar en samen met mijn vrouw en onze 3 kinderen woon ik in Aalsmeer. U kunt bij mij terecht voor alle verbouwingen en klussen in en rond uw woning of bedrijf.

Ik werk al jaren met veel plezier als zelfstandig ondernemer onder de vlag van De Klussenier. De afgelopen jaren heb ik veel mensen blij gemaakt met mijn werk en dat geeft mij weer veel voldoening. Veelzijdig vakmanschap en kwaliteit leveren is hierbij erg belangrijk en staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. Voordat ik mijn klusbedrijf startte als Klussenier was ik al veelzijdig maar de afgelopen jaren heb ik mezelf nog verder ontwikkeld. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in diverse werkzaamheden waardoor ik gerust iedere verbouwing kan aannemen. Uiteraard zal ik bij grotere projecten gebruik maken van mijn collega Klusseniers, simpelweg omdat dit efficiënt is.

Een paar van mijn specialisaties zijn stucwerk, timmerwerk en de complete verbouwing van uw keuken en badkamer waarbij ik ook zorg voor het leidingwerk, het plaatsen en aansluiten inbouwapparatuur, de montage van het bad en de overige badkamermeubels, tegelzetten en elektra. Daarnaast zijn er natuurlijk velerlei andere werkzaamheden waarbij u kunt denken aan dakbedekking voor platte daken, werkzaamheden in de tuin en aansluiten van elektrische installaties. Advisering over en de plaatsing van een kunststof of houten dakkapel, VELUX dakraam, kozijnen zowel kunststof als hout, systeemplafonds en schilderwerk behoren ook tot de mogelijkheden. Eigenlijk kunt u bij mij terecht voor alle soorten verbouwingen, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en om uw woning of uw bedrijf.

Ik verzorg iedere verbouwingen vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ik help u met uw wensen vertalen naar een bouwkundig uitvoerbaar plan, lever het materiaal en zorg voor een deskundige uitvoering en afwerking. Kortom, ik ben de allround vakman die u van dienst kan zijn voor al uw wensen.

Voor verdere inlichtingen of een vrijblijvende offerte kunt u mij mailen of voor direct persoonlijk contact kunt u mij altijd bellen.


Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Aalsmeer voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Onderhoudswerk
 
Loading...